Uw glas voor buiten: 4.8
4,8

Lees de recensies

0
0

Onze Werkwijze

Wij maken een divers product, op maat

In deze webshop bieden wij een uitgebreid assortiment oplossingen om uw bestaande of zelf te bouwen overkapping compleet te maken. Een landelijk draai-kiep raam, luxe glazen schuifwand of een vast glaskozijn moet dan ook echt helemaal aansluiten bij uw wensen. We bieden in de webshop daarom een uitgebreide keuze in kleuren, soorten glas en afmetingen. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor advies of meer informatie over de mogelijkheden zodat u tot de beste keuze komt!

In 5 stappen

1. Duidelijke afspraken
Wij nemen de eerstvolgende werkdag na uw bestelling contact met u op om de bestelling door te spreken en de levertermijn die u kunt verwachten. U ontvangt aansluitend een orderbevestiging van uw bestelling waarop de gemaakte afspraken staan genoteerd.

2. Alles op de juiste maat
Uw bestelling wordt in onze productiehal nauwkeurig op maat gemaakt, zodat alle onderdelen kant-en-klaar op de juiste lengte aangeleverd worden en de montage eenvoudig uit te voeren is.

3. Duurzame behandeling
Al het houtwerk wordt vervolgens duurzaam behandeld in de kleur van uw keuze, met onze milieuvriendelijke producten op waterbasis.

4. Afhalen of levering
Uw bestelling wordt netjes verpakt en is klaar voor transport. Heeft u ervoor gekozen uw bestelling af te halen? Dan kunt u dat doen op het afgesproken moment en helpen wij u graag met het laden van de aanhanger. Wilt u uw bestelling geleverd krijgen, doen we dit netjes op het afgesproken moment.

5. Eenvoudige montage
Alle materialen zijn kant- en klaar voor een vlugge en eenvoudige montage. Snel genieten dus!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram